POCU: Lista intermediara a cererilor de finantare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/308/4/9

5/12/2018 postat

 lista.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 publica lista intermediara a cererilor de finantare aprobate, in etapa de evaluare tehnica si financiara, pentru apelul de proiecte POCU/308/4/9/Cresterea numarului de persoane care beneficiaza de programe de sanatate si de servicii orientate catre preventie, depistare precoce (screening), diagnostic si tratament precoce pentru principalele patologii.

Incepand cu data de 11.05.2018, solicitantii vor fi informati, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termen de 5 zile lucratoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Citeste restul postarii »

Anunt de Parteneriat

10/6/2011 postat

%%Denumireasociedtatii%% si Societatea noastra Partenera au anuntat astazi semnarea in comun a unui contract de subscriere de actiuni. Intentionam sa cooperam strans pentru abordarea noilor oportunitati de afaceri. Consideram ca acest parteneriat va intari pozitia noastra de lider din industrie.

Raport de Vanzari Mai

10/6/2011 postat

C&C Business Projects srl anunta vanzarile sale aferente lunii mai: am realizat o crestere cu 5 procente comparativ cu luna aprilie a acestui an si de 45 de procente comparativ cu luna mai a anului anterior. Veniturile perioadei ianuarie-mai s-au majorat cu 10 procente, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior.

Social Media