Cine suntem?
C&C Business Projects este o companie independenta care ofera servicii de consultanta pentru finantari europene si evaluare. 
C&C Business Projects  a luat fiinta în anul 2006, sub forma unei societati cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc.

De ce? 
La 1 ianuarie 2007, Romania a devenit stat membru al Uniunii Europene. Desi un moment istoric de mare insemnatate, aderarea este doar începutul unui proces îndelungat de integrare fata de care nu putem sta indiferenti, afectiv si ca implicare in viata economica a tarii. 
C&C Business Projects considera ca atat la nivel corporatist, cat si la nivel administrativ este nevoie de viziune, de strategie, de proiecte care sa permita o alocare cat mai eficienta a resurselor si o valorificare cat mai buna a oportunitatilor existente în cadrul Uniunii Europene. 

Pentru cine?
C&C Business Projects a fost infiintata pentru a veni în ajutorul companiilor si a administratiei publice romanesti în încercarea de a construi o economie si o societate performante la nivel european. 

Mediul de afaceri autohton este înca într-un stadiu incipient de dezvoltare, iar fara o viziune clara si incredere in viitor nu se poate ajunge la succes. Produsele de consultanta oferite de noi vizeaza companiile mijlocii si mari care pot avea un rol hotarator în cresterea competitivitatii economiei romanesti. C&C Business Projects  sustine în paralel autoritatile publice locale în revitalizarea economiei locale/regionale prin elaborarea si implementarea de strategii coerente de dezvoltare, în parteneriat cu mediul antreprenorial. 
Nu în ultimul rand, C&C Business Projects  sprijina autoritatile publice centrale în fundamentarea de strategii, programe, politici publice menite sa cladeasca o Romanie mai prospera. 

Cum?
C&C Business Projects  promoveaza un set de valori pe baza carora isi fundamenteaza activitatea de consultanta. Aceste valori constituie crezul nostru de etica si profesionalism. 

Social Media