Fundatia Comunitara Bucuresti lanseaza a doua editie a Fondului Mega Image pentru Comunitate

Posted by on Sep 22, 2014 | Leave a Comment

megaImageMega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti, a lansat in 10 septembrie 2014 al doilea apel de finantare de proiecte din “Fondul Mega Image pentru Comunitate” adresat locuitorilor si organizatiilor bucurestene.

Fondul ofera finantari in valoare totala de 60.000 lei pentru 6 proiecte din Bucuresti si Ilfov care reactiveaza spiritul de comunitate al locuitorilor. Fondul Mega Image pentru Comunitate este finantat de Delhaize Group si gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti.

Fondul Mega Image pentru Comunitate sprijina si in acest an o varietate de proiecte care sustin coeziunea in cadrul comunitatilor, in jurul unor teme precum spiritul civic, buna vecinatate, ecologia, mancarea sanatoasa, educatia si alte domenii. Grupurile de initiativa, organizatiile neguvernamentale, precum si locuitorii din Bucuresti si Ilfov, sunt stimulati in acest fel sa colaboreze in proiecte ce readuc oamenilor bucuria de a locui impreuna. In acest an, proiectele castigatoare vor fi alese dintre cele al caror rezultat ramane si dupa terminarea proiectului.

Fondul, cu o valoare de maximum 60.000 lei, va fi acordat pentru 6 proiecte castigatoare care vor fi finantate cu aproximativ 10.000 lei fiecare. Activitatile finantate se vor desfasura in Bucuresti si Ilfov.

Un juriu independent va evalua aplicatiile si va decide care sunt cele 6 proiecte castigatoare. Juriul este format din persoane cu experienta in domenii legate de implicare sociala, comunitate si CSR.

Organizatiile non-profit sau persoanele fizice isi vor putea inscrie aplicatiile pana la data de 8 octombrie 2014. Selectia are loc pana la sfarsitul lunii noiembrie, iar proiectele castigatoare vor fi facute publice pana la inceputul lunii decembrie. Finantarile vor fi acordate pe parcursul lunii decembrie, iar proiectele vor fi puse in practica pana in luna iunie 2015.

Calendarul complet, criteriile de eligibilitate, selectie, precum si formularele de aplicatie sunt disponibile pe site-ul oficial al fondului http://mega-image.fundatiacomunitarabucuresti.ro/ .

Fondul Mega Image pentru Comunitate sustine initiativele care favorizeaza coeziunea sociala in comunitatile locale din Bucuresti.

Prin aceste initiative, Fondul ii stimuleaza pe locuitorii din Bucuresti si Ilfov sa-si reactiveze spiritul de comunitate si dorinta de a colabora in proiecte care sa le aduca bucuria de a locui impreuna in acelasi cartier. Finantarile acordate vor viza organizatii sau grupuri de initiativa care construiesc proiecte pentru comunitatea din care fac parte, indiferent daca temele abordate sunt: spiritul civic, ecologia, mancarea sanatoasa, integrarea sociala a grupurilor vulnerabile, educatia sau hobby-urile bucurestenilor.

Sursa: www.mega-image.fundatiacomunitarabucuresti.ro

 

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

C&C Business Projects

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.