CURS Managementul proiectelor

Posted by on Feb 01, 2012 | Leave a Comment

Managementul proiectelor

Durata

4 zile

Grup tinta

Acest curs se adreseaza realizatorilor de proiecte, precum si tuturor angajatilor din organizatie care au responsabilitati directe în realizarea proiectelor.

Tematica

În cadrul companiilor si organizatiilor nationale si internationale a aparut proiectul ca modalitate eficienta pentru rezolvarea sarcinilor. Proiectele sunt acele sarcini care au scopuri, bugete si termene concrete si nu pot fi incluse în activitatea obisnuita a unei organizatii. Managementul proiectului contine bazele de date ale mijloacelor care vor fi folosite în timpul proiectului. Important este ca înainte de începerea activitatii sa definim, sa structuram si sa planificam rezolvarea. Succesul proiectului se bazeaza în primul rând pe modalitatea de colaborare a colegilor. Scopul cursului este de a reda cursantiilor acele cunostinte teoretice, pricepere, experiente care sunt necesare pentru managementul de succes al proiectului.

Cursul abordeaza urmatoarele subiecte:

definirea notiunii si particularitatii proiectului; rolul proiectului prin procese; caracteristicile proiectului de succes; obstacole întâmpinate pe parsursul proiectului; monitorizarea proiectului, controlarea proiectului; cunonstinte dinamice necesare conducerii grupului; legatura dintre managementul proiectului si managementul calitatii

Planificare cursuri

Locatie              din data        pâna în data       Pret (fara TVA)  
Bucuresti 12 Mar. 2012 15 Mar. 2012 260 €
Sibiu 19 Iun. 2012 22 Iun. 2012 260 €
Bucuresti 18 Sep. 2012 21 Sep. 2012 260 €
www.tuv.com

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

C&C Business Projects

Subscription

You can subscribe by e-mail to receive news updates and breaking stories.